Yes!

Inschrijven als mogelijkheid om meer informatie te krijgen over de samenwerking tussen uw vereniging of een door u gevormde cluster van verenigingen met als doel verbeteren van het niveau van scheidsrechters die binnen uw vereniging actief zijn d.m.v. het REF Partner Program.

Uw voordelen

Dit kan zijn door de scheidsrechter coördinator, indien gewenst, 2 x per seizoen de mogelijkheid te bieden om samen te werken met scheidsrechter coaches uit het REF Partner program netwerk tegen een redelijke vergoeding en reiskosten.
De scheidsrechter coördinator en de coach kunnen de scheidsrechter gebruik laten maken van headset en/of piepvlaggen.Als de wedstrijd gefilmd wordt, dan kan de video ook naar 1 v.d. coaches gestuurd worden ter beoordeling en als aanvulling gebruikt worden op de opmerkingen van de scheidsrechter coördinator die de wedstrijd live gezien heeft. 
De scheidsrechter coördinator of clubcoach kan op die manier zijn visie toetsen aan die van de ondersteunende coach. Uiteraard is directe toetsing van de visie van de clubcoach (coördinator) mogelijk als de ondersteunende coach aanwezig is bij de wedstrijd.

Ref Partner program

Schrijf u

nu in

Email Adres

klantenservice@refshop.nl

Bel ons

+31 10 261 3899

Adres

Kompasstraat 34 2901 AM Capelle aan den IJssel

Adres

Kompasstraat 34
2901 AM Capelle aan den IJssel
Nederland